2. aug. 2016

3 tips til en god start på ferierejsen  1. Sørg for en fair ansvarsfordeling ift. rejse-forberelserne. Herhjemme er fordelingen sådan, at jeg er ansvarlig for de 90% vi husker, og Mester er ansvarlig for de 10% vi glemmer.

  2. Når I er nået cirka halvvejs på turen for vores vedkommende halvanden times tid er det tid til at opdage de 10%. Sørg for at det de vigtigste ting såsom medicin, iPhone og æbler som på ingen måde kan erstattes via køb på rejsedestinationen.

    Og eftersom det var Mesters 10% pakke-ansvar der glippede jeg havde ikke fået dén taske med ud i bilen så er det kun rimeligt at resten af familien køres til hyggeligt og spontant samvær hos venner, imens den 'ansvarlige' bruger endnu 3 timers kørsel på at hente taske. Sådan kan man på snedig vis fordoble rejsetiden.

  3. Vær helt sikker på at fodre hunden godt af inden afrejse, således køresygen kan sætte stærkt ind, med fantastisk rengøringsarbejde på en rasteplads til følge. Nej vådservietter tager ikke umiddelbart den fæle lugt.

Bonus: 
Sørg endelig for kun at holde tissepauser på de rastepladser  hvor toiletterne er låst af danske naturligvis - aldrig de tyske, for de har anderledes høje standarder.Følg denne vejledning til punkt og prikke og, du kan være sikker på at resten af ferierejsen vil glide som smurt - ved sammeligning.


Selv tak - det var så lidt ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar